Blog

SportBSO InOranje gaat officieel van start!

Maandag 3 september gaat het nieuwe concept van SportBSO InOranje van start. De kinderen volgen de sportcarrousel van InOranje, waarbij iedere maand een andere sport centraal staat. Hierbij wordt actief samengewerkt met diverse sportverenigingen uit Raalte. Door deze methode maken kinderen kennis met verschillende sporten en leren ze diverse aspecten die bij de verschillende sporten aan bod komen.

SportBSO InOranje vindt het belangrijk dat jonge kinderen in aanraking komen met veel verschillende sporten. Hierdoor kunnen ze bewuster een sport kiezen die bij hen past, maar ook worden ze veelzijdig opgeleid door het wisselde beweegaanbod.

Hockeyvereniging SMHC mag de spits afbijten. De kinderen krijgen op basisniveau het hockeyspel aangeboden, waarbij ze aan het eind allemaal een goed beeld hebben wat de sport hockey precies inhoudt. Aan het einde van de maand sluit InOranje en de vereniging af met een groot hockeyspectakel. En misschien komt er dan wel een hockeyinternational van het grote Oranje!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.