Blog

InOranje start ook in Wijhe

Kindercentrum de Bieënkorf vindt het belangrijk om het aanbod voor buitenschoolse opvang uit te breiden met een Sport BSO. “We hebben de afgelopen jaren ervaren dat sport de BSO leuker maakt”. Kinderen ontdekken het plezier van sporten en bewegen.

Om een kwalitatief goede Sport BSO is de samenwerking aangegaan met Sport BSO InOranje. InOranje gaat de Bieënkorf begeleiden om ‘het concept’ ook in Wijhe namens de Bieënkorf in te voeren. Door krachten te bundelen verwachten wij een inhoudelijk goed, uitdagend, gevarieerd sportaanbod neer te leggen voor de kinderen. Vanuit een intensieve samenwerking met plaatselijke en regionale verenigingen willen wij de kinderen kennis laten maken met verschillende sporten, opdat zij deze gaan ervaren en waarderen. Hierdoor kunnen ze gerichter een sport kiezen en zullen ze (langer) met plezier sporten.  De uurprijs en de tijden veranderen voor kinderen van de Bieënkorf niet.

De komende weken zullen de Bieënkorf en InOranje het concept voor de Bieënkorf op maat gaan maken, zodat er op 26 augustus 2019 in Wijhe gestart gaat worden. Begin juni zullen wij u nader informeren over het aanbod, vanaf welke leeftijd, hoeveel kinderen kunnen deelnemen per dag, op welke dagen en welke keuze er is als je meerdere dagen naar de BSO gaat.

Om alvast kennis te maken met de Sport BSO de Bieënkorf InOranje, nodigen wij alle kinderen die volgend schooljaar in groep 3 en hoger zitten uit op woensdagmiddag 5 juni a.s. in de sporthal van 13.30-15.00 uur. Via de ouderapp krijgt u hiervoor een uitnodiging met daarbij het verzoek om uw kind op te geven. Uiteraard mag er ook een vriendje of vriendinnetje meekomen die nog geen gebruik maakt van de BSO. Daar zullen wij samen met enkele collega’s van InOranje aanwezig zijn om de kinderen kennis te laten maken met de Sport BSO. U als ouder kunt op de tribune meekijken en in de ruimte beneden staan onze collega’s samen met collega’s van InOranje klaar om uw vragen te beantwoorden en het concept waar nodig toe te lichten.

Wij hebben er alle vertrouwen in en kijken uit naar de sportieve uitbreiding voor de kinderen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.