Raalte Noord

Welkom in Raalte Noord

Hier zijn we sportief en actief vanuit onze uitvalslocatie De Berkte. Op deze pagina vind je alle informatie

Sportcarrousel

Hoe ontdekt een kind welke sport nu bij hem of haar past? Bij de sportcarrousel van InOranje maken de kinderen kennis met een diversiteit aan sporten. Hieronder een selectie uit onze carrousel:

Gediplomeerde begeleiding

Naast hun enthousiasme bezit onze begeleiding de kennis en kunde om op een verantwoorde wijze het sportaanbod te geven.
 • Testimonial

  Nicole Hemmink

  CALO, Sport&bewegen, BHV, Praktijkbegeleider, Handbaltrainer A

  Over Nicole Hemmink

  Nicole Hemmink is een ervaren trainer, coach en sportdocent en drijvende kracht achter het bso-concept InOranje. Door haar opleiding, sport en bewegen en de agogische lerarenopleiding (Calo- Hogeschool Windesheim) heeft ze alle benodigde certificaten en didactische ervaring om kinderen op een verantwoorde wijze optimaal het plezier in sporten te laten ervaren. Naast het plezier in sporten, vindt Nicole voeding en talentontwikkeling erg belangrijk. Nicole heeft een achtergrond in de handbal. Jarenlang heeft ze op hoog niveau handbal gespeeld. Daarnaast is ze verbonden aan de CHS handbalschool waar ze de handbaltalenten van oost Nederland op fysiek en mentaal niveau begeleid.  [···]
 • Testimonial

  Sjanne Disselhorst

  Sport&bewegen, Fitvak A, HT2, Calo i.o

  Over Sjanne Disselhorst

  Sjanne Disselhorst heeft sterke pedagogische kwaliteiten en brengt met veel enthousiasme het plezier van bewegen over op de kinderen. Je kunt volgens haar niet jong genoeg beginnen met bewegen. Sjanne verzorgt dan ook gymlessen aan de allerkleinsten. Haar opleiding Sport en Bewegen heeft ze afgerond en is nu bezig met een vervolg; pedagogisch professional kind en educatie aan de Pabo die ze naast haar werkzaamheden op de SportBSO uitvoert. Hiernaast heeft ze een diploma voor Fitvak A op zak en heeft ze ervaring in het verzorgen van handbaltrainingen met een daarbij horend HT2 diploma.
 • Testimonial

  Melissa Hollegien

  Volgt

  Over Melissa Hollegien

  Meer info over Melissa volgt
 • Testimonial

  Kaya van Tongeren

  Volgt

  Over Kaya van Tongeren

  Meer info over Kaya volgt
 • Testimonial

  Kevin Tielbeek

  Volgt

  Over Kevin Tielbeek

  Meer info over Kevin volgt
 • Testimonial

  Sharina van Dort

  Volgt

  Over Sharina van Dort

  Meer info over Sharina volgt
 • Testimonial

  Loes Huis in ’t Veld

  Cios, Fitvak A, Kinderopvangpedagogiek

  Over Loes Huis in ’t Veld

  Loes Huis in ’t Veld is een bezige bij en heeft veel ervaring in het verzorgen van diverse sportlessen voor jong en oud.  Haar grote passie is bewegen op muziek. Ze heeft jaren in het fitnessvak gezeten en heeft zich ontwikkeld tot een allround fitnesstrainer met een divers sportaanbod. Denk aan Sh’bam instructeur, Yoga instructeur en ook boks instructeur. Loes is altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en ze doet alles met veel enthousiasme. Naast haar fitnesspapieren heeft ze ook de Cios afgerond en pedagogisch medewerker kinderopvang.

Agenda Raalte

Hier vind je een overzicht met de planning voor Raalte, met daarin de sportcarroussel, maar ook de leukste evenementen die plaats gaan vinden!

Sporten in Oranje: Dé droom van elk kind!

Kom in contact

We kunnen het ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Kom daarom in contact door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Locaties Raalte

Raalte Noord: De Berkte
Raarhoeksweg 19B

Raalte Zuid: Kdv De Rode Bank
Kastanjelaan 1

Contact

Nicole Hemmink

Telefoon: 0613864879

Email: [email protected]

BSO dagen

Maandag, dinsdag en donderdag: 14.00 tot 19.00 uur Woensdag en vrijdag: 12.00 tot 19.00 uur

Sporten in Oranje: Dé droom van elk kind!